Over mezelf

Dat er meer was tussen hemel en aarde stond voor mij altijd al vast. Als klein kind had ik al speciale vragen en gedachten over het leven en ik ben van kleins af aan op zoek gegaan naar antwoorden. Mijn interesse daarin werd alsmaar groter en ik begon mij spiritueel te ontwikkelen. Mijn werkelijke diepgaande proces en transformatie zijn 25 jaar geleden begonnen (toen was ik 33 jaar) door allerlei opleidingen, workshops en jaartrainingen te volgen. Ik omarmde spiritualiteit steeds bewuster in mijn leven en door in contact met andere spirituele mensen te komen zag ik in dat we in onze kern allemaal gelijk zijn. Dit zorgde voor een transformatie en een bewustwording dat wij allemaal op weg zijn en dat het leven een groot avontuur is met allerlei oefeningen die op ons pad komen.

Door eigen levenservaring weet ik hoe het soms is om alleen te staan en geen uitweg te zien. Door begeleiding en ondersteuning voelde ik mij gezien en gehoord, kreeg ik inzicht en werd weer gemotiveerd om mijn leven in te delen zoals ik dat wilde, passend bij mijn talenten en persoonlijkheid. Ik heb uiteindelijk de stap genomen om mijn missie te volgen en te gaan coachen.

De eerste 15 jaar in mijn beroepsleven ben ik werkzaam geweest als beeldend kunstenaar. Wat ervoor gezorgd heeft dat ik creatief en intuïtief te werk ga en mij laat leiden door mijn onderbewustzijn. In 1993 ben ik op zoek gegaan om een manier te vinden om meer harmonie en evenwicht in mijn leven te brengen en ben zo terecht gekomen bij Qi-Gong en Tai-Chi. Vanaf 2005 volg ik opleidingen Coaching and Healing. Bij Tom Monte heb ik verschillende opleidingen gevolgd voor coaching in traditionele Aziatische en intuïtieve diagnose, genezing van het lichaam door dieet en voeding en de energie van voeding in balans te brengen, en het helen van hart en relaties. Bij Cornelle Sterk heb ik verschillende opleidingen gevolgd als life coach met specialisaties in burn-out, depressie & stress, angsten en pesten. In 2014 heb ik een opleiding als life coach gevolgd bij Laudius in Nederland. In 2019 heb ik mijn certificaat voor Yoga Nidra docent ontvangen via Yogalife.

Sinds 16 jaar geef ik ook les in Tai-Chi, Qi-Gong, Pilates, Meditatie en Yoga Nidra. Mijn bewuste zoektocht, mijn levenservaring en mijn opleiding tot Life - Coach hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.